Geschreven voor het theater :

"Roodkapje, Blootkapje, Doodkapje...en 'The making of !'" gespeeld door Klokke in 2010. Een vierluik met telkens een andere benadering van het klassieke sprookje. Van absurd naar naturalistisch naar gothic horror met een 'making of' als knipoog naar de 'extras'op blue rays en dvds. (Vierluik : Komisch - Tragisch - Griezel)

"De Bonte Coup" gespeeld door Klokke in 2011. Een verzameling sketches en liedjes. Onnozel, absurd. "Wat als" avant la lettre. (Komisch - Absurd)

"Happy End" gespeeld door Klokke in 2012. Edgar Merlevede ziet het niet meer zitten en wil er een eind aan maken. Zijn vrouw Laetitia is vooral gepreoccupeerd met hun vijftiende huwelijksverjaardag. Tijdens een bezoek aan een psycholoog leert Edgar de mysterieuze Alma kennen. Alles wijst erop dat Edgar eindelijk zijn soulmate gevonden heeft. Gaan ze samen door het leven/uit het leven stappen? (Tragi-komedie)

 

"Oorlog en Onvrede" : Willem Gruber wordt op een nacht onzacht uit zijn bed gehaald want er is onrust op til. De vijand staat aan de rand van de stad. Gruber moet mee verzet bieden. Maar tegen wie? Moeilijk als niemand je enige informatie geeft. (Satire)

"Ingmar Bergman is dood" : Een amateurtheatergezelschap waagt zich aan een nieuw stuk. Ze moeten het voorlopig zonder regisseur doen. Een eerste lezing begint vol goede moed maar snel beginnen groepsmechanismen, kleingeestigheden en persoonlijke problemen roet in het eten te gooien. Naarmate de avond vordert, wordt de sfeer onwezenlijker en bizar. (drama/tragi-komedie)

"Bel Gonfio" : Bel Gonfio is koning van het land 'Bella Gonfio'. Zijn jaarlijks 'woord aan de natie' zit eraan te komen maar hij heeft in een impulsieve bui zijn vaste speechschrijver, Harum, ontslagen. De enige minister van het land en de trouwe kamerdienaar, Anouilh, proberen de meubelen te redden. Harum zelf zint op wraak . Hij wil Bel Gonfio van de troon stoten en koningin Maart als de zijne. Zal hij in zijn opzet slagen? "Bel Gonfio" is absurd, satirisch, maatschappijkritisch en bij momenten knotsgek. (absurdistisch/komedie)